Utiliteit

Onze toepassingen in de utiliteitsbouw?

Solid surface solutions voor de utiliteitsbouw

Robuust. Hygiënisch. Brandveilig. Met solid surface kiest u voor een oppervlaktemateriaal dat ideaal is voor toepassingen in hotels, fabrieken, openbare gebouwen zoals kantoren luchthavens, winkelcentra, scholen, gemeentehuizen, ziekenhuizen en zorgcentra. Dit materiaal is bijzonder duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en heel esthetisch. Voor het meest kwaliteitsvolle resultaat vertrouwt u op de degelijkheid en de flexibiliteit van de solid surface solutions van GF Solids. 

Toepassingen in de utiliteitsbouw die GF Solids al eens heeft uitgevoerd zijn onder andere ontvangstmeubels, balies, hallen, werkruimtes, bureaus, werkbladen, laboratoria, sanitaire ruimtes, eetzalen en kitchenettes. 

Solid surface is een duurzaam, naadloos te verlijmen en vormvast composietmateriaal. De toepassingsmogelijkheden van dit oppervlaktemateriaal zijn zeer uitgebreid. Een heel lang lavabo op het toilette? Een klinisch laboratorium? Een grote ronde tafel voor in de eetzaal? Het is allemaal mogelijk. Solid surface biedt een ongeëvenaarde meerwaarde aan elke interieurtoepassing in de utiliteitsbouw.

Previous slide
Next slide
image

CREËER SOLID SURFACE TOEPASSING

Interieurplannen voor uw thuis of zaak? Contacteer ons vrijblijvend en laat ons meedenken.

Uw Solid Surface verwerker met meer dan dertig jaar ervaring, waar al onze toepassingen met zorg op maat worden uitgewerkt – van ontwerp en fabricage tot vakkundige plaatsing.

MEER INFORMATIE? CONTACT OPNEMEN