Healthcare

Onze toepassingen in de gezondheidszorg?

Solid surface solutions voor de gezondheidszorg

Solid surface is een onderhoudsvriendelijk en naadloos materiaal dat heel goed bestand is tegen chemische stoffen. Daardoor zijn solid surface solutions uitermate geschikt voor toepassingen in ziekenhuizen, zorgcentra, zorghotels, serviceflats, laboratoria, dokters- of tandartspraktijken. GF Solids heeft voor u een aantal standaard productlijnen ontwikkeld, maar is ook uw partner voor de realisatie van uw toepassingen op maat.

Solid surface is een veelzijdig materiaal dat geschikt is voor naadloze en hygiënische toepassingen zoals onder andere sanitaire cellen, douches, badkuipen, wastafels, lavabotabletten, wandkleding, tafelbladen, (werk)tafels, balies, etc.. 

Solid surface is een duurzaam, naadloos te verlijmen en vormvast composietmateriaal. De toepassingsmogelijkheden van dit oppervlaktemateriaal zijn zeer uitgebreid. Een ovale wastafel? Een vierkante badkuip? Een volledig sanitaire cel? Het is allemaal mogelijk. Solid surface biedt een ongeëvenaarde meerwaarde aan elke interieurtoepassing in de gezondheidszorg.

Previous slide
Next slide

 

Solid Surface in de Healthcare sector.

image

CREËER SOLID SURFACE TOEPASSING

Interieurplannen voor uw thuis of zaak? Contacteer ons vrijblijvend en laat ons meedenken.

Uw Solid Surface verwerker met meer dan dertig jaar ervaring, waar al onze toepassingen met zorg op maat worden uitgewerkt – van ontwerp en fabricage tot vakkundige plaatsing.

MEER INFORMATIE? CONTACT OPNEMEN