Dienstverlening

Wat kunnen we in de toekomst voor u betekenen?

Onderhoud en herstel

Het volledige productie en plaatsingsproces gebeurd binnenshuis. Dit betekend dat GF Group ook een dienst na verkoop aanbied van de zaken en producten die GF heeft geleverd of geplaatst. 

Onderhoud en herstel zijn twee zaken die we toch even apart onder de loep willen nemen bij GF. Onderhoud gaat in de meeste gevallen over het opkuisen en polijsten van tabletten of wanden in solid surface. We spreken nu al heel specifiek over tabletten of wanden maar dit kan uiteraard ook over een ander product in solid surface gaan. Dit wordt meestal uitgevoerd na vele jaren gebruik. Gebruikssporen kunnen dus altijd uitgewist worden. 

Als we spreken over een herstelling dan gaat het over een beschadigd solid surface product. In heel veel gevallen kunnen we altijd een herstelling uitvoeren. Dat is net één van de grootste voordelen van solid surface. We kunnen eindeloos verlijmen met solid surface en dus indien nodig ook nieuwe stukken solid surface in bestaande constructies verlijmen. 

Indien u solid surface toepassing afkomstig is van een andere partij kan u ook bij ons terecht al moet u dan wel rekening houden met een voorafgaand bestek.

luxe-badkamer