Expositie

Onze toepassingen voor de exposities?

Solid surface OPLOSSINGEN VOOR EXPOSITIES

Solid surface is het ideale materiaal voor beursstanden. Het composietmateriaal is niet alleen bijzonder stevig en gemakkelijk te reinigen, de designmogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt. Van een volledig podium over wandbekleding tot originele reclametoepassingen, met de solid surface oplossingen van GF Solids geeft u elke beursstand een unieke toets. 

Toepassingen voor exposities die GF Solids al eens heeft uitgevoerd zijn onder andere expoboxen, podia, wandbekledingen, promomateriaal zoals juweelkistjes, plateaus, displays,..

Solid surface is een duurzaam, naadloos te verlijmen en vormvast composietmateriaal. De toepassingsmogelijkheden van dit oppervlaktemateriaal zijn zeer uitgebreid. Een originele verpakking voor uw product? Een displayhouder in solid surface? Een volledig decor in solid surface? Het is allemaal mogelijk. Solid surface biedt een ongeëvenaarde meerwaarde aan elke interieurtoepassing in de utiliteitsbouw.

Previous slide
Next slide
image

CREËER SOLID SURFACE TOEPASSING

Interieurplannen voor uw thuis of zaak? Contacteer ons vrijblijvend en laat ons meedenken.

De enorme veelzijdigheid van solid surface maakt dit materiaal heel geschikt voor toepassingen in woonprojecten. Met dit solid surface materiaal kiest u voor een hoogwaardig en duurzaam composietmateriaal dat stevig, gemakkelijk te onderhouden en stijlvol is. U Creëert er unieke kwaliteitsvolle en esthetische badkamers, keukens en interieur mee.

MEER INFORMATIE? CONTACT OPNEMEN