Over GF

Over onze firma

Uw solid surface verwerker met meer dan dertig jaar ervaring

GF Solids is uw expert in solid surface solutions. We zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in de verwerking van solid surface materialen. Oprichters en broers Rudi en Johan Geuns vormen samen met Rudi’s zonen Filip en Tom het kloppende hart van het bedrijf. GF Solids begon in 1990 als keukenbedrijf, maar groeide de voorbije decennia uit tot een toonaangevende verwerker van solid surface.

Projectmatige werking

GF Solids is dé partner van (interieur)architecten, installateurs, interieurbouwers en bouwbedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige solid surface toepassingen voor binnen of buiten. We produceren en installeren feilloos uw ontwerp. We geven u graag ons professionele advies en helpen u met de concrete uitwerking van uw concept. Dankzij onze 3D-tekeningen krijgt u een duidelijk beeld van uw toepassing, nog vóór onze vijfassige CNC-machine uw ontwerp tot leven brengt.
IMG_9417

Standaard én op maat

We verwerken verschillende merken van solid surface zoals Kerrock, Krion, Corian, Hi-Macs, Getacore … en bieden naast standaardoplossingen ook maatwerk aan.

Een vakkundige aanpak van productie tot plaatsing

Kiest u voor onze knowhow? Dan kunt u rekenen op een projectmatige werking met een vaste contactpersoon en een vakkundige installatie door onze eigen plaatsingsploeg of ons vaste team van onderaannemers.