Toepassingen

Bekijk hoe we onze solid surface oplossingen gebruiken in verschillende toepassingen.

Toepassingen

Solid Surface voor B2B Oplossingen

Maatwerk voor Utiliteit, Horeca, Healthcare en meer.

Of je nu een nieuwe horecazaak opent of het tijd is voor een renovatie van je schouwburg, de keuze van het juiste materiaal is van essentieel belang.

Het moet niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en functioneel, perfect passend bij de uitstraling van je project.

Bovendien wil je dat het lang mooi blijft, hygiënisch is en eenvoudig te onderhouden.

Solid Surface voldoet aan al deze eisen en biedt de ideale oplossing voor al je B2B-behoeften. Dit veelzijdige materiaal biedt een ongeëvenaarde combinatie van sterkte, duurzaamheid en esthetiek, waardoor het perfect is voor utiliteitsprojecten, horecagelegenheden, gezondheidszorg en meer.

Met Solid Surface kun je rekenen op een materiaal dat niet alleen de tand des tijds doorstaat, maar ook gemakkelijk schoon te houden is, wat essentieel is in sectoren zoals de gezondheidszorg en de horeca. Of je nu een strakke, moderne uitstraling zoekt of een tijdloos klassiek ontwerp, Solid Surface biedt onbegrensde mogelijkheden voor maatwerk om aan al je specifieke behoeften te voldoen.

Kies voor Solid Surface en creëer een interieur dat niet alleen indruk maakt, maar ook praktisch en duurzaam is voor de lange termijn. Ontdek de talloze voordelen van Solid Surface voor je volgende project en maak van je visie werkelijkheid.

Healthcare

Onze toepassingen in de gezondheidszorg?

Utiliteit

Onze toepassingen in de utiliteitsbouw?

Expositie

Onze toepassingen voor de exposities?

Retail & horeca

Onze toepassingen in de retail & horeca? 

image

CREËER SOLID SURFACE TOEPASSING

Interieurplannen voor uw thuis of zaak? Contacteer ons vrijblijvend en laat ons meedenken.

MEER INFORMATIE? CONTACT OPNEMEN