Retail & horeca

Onze toepassingen in de retail & horeca? 

Solid surface solutions voor retail & horeca

Solid surface is een duurzaam, stijlvol en gemakkelijk te onderhouden materiaal dat heel goed bewerkbaar is. Met dit stevig maar ook flexibel materiaal brengen we moeiteloos elke vormuitdaging tot een goed einde. De solid surface solutions van GF Solids bieden u een ideale oplossing voor elke toepassing in winkels, restaurants, cafés en hotels. 

De eindeloze toepassingen in retail en horeca sommen zichzelf op. Het uniek composietmateriaal leent zich perfect voor toepassingen zoals onder andere, kassa’s, ontvangstmeubilair, legvlakken, en algemene bekledingen, tafels, tafelbladen, zitmeubilair, togen maar ook sanitaire ruimtes etc…

Solid surface is een duurzaam, naadloos te verlijmen en vormvast composietmateriaal. De toepassingsmogelijkheden van dit oppervlaktemateriaal zijn zeer uitgebreid. Een organische vorm als zitmeubel? Een strakke wandbekleding? Een unieke balie? Het is allemaal mogelijk. Solid surface biedt een ongeëvenaarde meerwaarde aan elke interieurtoepassing in de retail & horeca.

image

CREËER SOLID SURFACE TOEPASSING

Interieurplannen voor uw thuis of zaak? Contacteer ons vrijblijvend en laat ons meedenken.

Uw Solid Surface verwerker met meer dan dertig jaar ervaring, waar al onze toepassingen met zorg op maat worden uitgewerkt – van ontwerp en fabricage tot vakkundige plaatsing.

MEER INFORMATIE? CONTACT OPNEMEN