Mijn eigen badkamer uit Solid Surface … geen koude douche!

Pellentesque nulla sem, auctor ullamcorper mattis sollicitudin

Met het bouwverlof voor de deur is het bij GF Concepts nog hectischer dan anders. Mijn collega’s hadden mij wel gewaarschuwd voor de rush, maar dat die zulke proporties zou aannemen, dat had ik nooit gedacht. Het lijkt wel alsof iedereen tot op het laatste moment gewacht heeft om te vragen om dit of dat nog voor het bouwverlof te realiseren.

Vliegen met een goed humeur

De ontwerp-, productie- en installatiemachine draait hier op volle toeren. Onze plaatsers zouden moeiteloos slagen voor een examen piloot, want ze vliegen van de ene werf naar de andere om zo veel mogelijk klanten nog voor het bouwverlof te helpen. Ze verdienen een medaille, vind ik, omdat ze nooit hun goed humeur verliezen en alle werk met veel oog voor detail uitvoeren.

Lastminuteadvies

Zelf pas ik ook een vliegtactiek toe. Die van ‘vlieg aan de muur’. Want ik probeer mij zo onopvallend mogelijk te maken en mij volledig onder te dompelen in mijn takenpakket. Ik denk dat Rudi geen seconde zou aarzelen om mij mee naar werven te sturen, als ik ook maar even de indruk zou geven dat ik een beetje tijd over heb. Niet dat ik dat niet zou willen, maar ik denk dat ik op een werf geen meerwaarde zou zijn. Tenzij een klant wat lastminute-interieuradvies nodig zou hebben. 🙂

Producent douchekoppen

Mijn tactiek heeft niet het resultaat opgeleverd dat ik voor ogen had. Neen, ik ben niet met mijn thermos en brooddoos naar een werf moeten trekken, maar Rudi heeft me wel een tijdelijke nieuwe functie gegeven: producent douchekoppen.

Gisteren kwam hij opeens aanzetten met een plaatje Solid Surface vol gaatjes en een zakje met wat ze hier blijkbaar sjoeperkes noemen. Ik wist wel dat we een eigen douchekop hadden, maar niet dat we die bij GF Concepts in verschillende afmetingen van a tot z zelf maken. Ik had dus geen idee wat sjoeperkes waren. Even dacht ik nog: yes, ik mag me volproppen met lekker snoepgoed. Helaas, het bleek dat het de grijze rubberen antikalkwateruitmondingen van een douchekop zijn. En die mocht ik op het plaatje Solid Surface ‘monteren’.

Kwaliteit, stijl en onderhoudscomfort

Terwijl ik mijn montagewerk uitvoerde, stelde ik nog maar een keer vast wat voor een prachtig materiaal Solid Surface is. Mijn partner en ik hebben deze week een huis gekocht en het eerste wat we moeten verbouwen is de badkamer. Ik droom van een badkamer uit Solid Surface.

Want de voordelen van een Solid Surface-badkamer zijn ongeëvenaard. Die kwaliteit en stijl, dat onderhoudscomfort. Geweldig! Een bad volledig gemaakt uit Solid Surface, een naadloos verlijmde douche en wasbakjes … Ik zie het al helemaal voor me.

Even sparen?

Toegegeven, een badkamer uit Solid Surface is best prijzig. Maar je krijgt er natuurlijk ook heel wat voor in de plaats. We zullen nog wat moeten sparen, maar ik hoop dat de offerte die we krijgen geen koude douche zal zijn. Dus Rudi, als je dit leest, een fikse korting is welkom. En ik zal mijn douchekop zelf monteren. Beloofd! 🙂

Prettig verlof iedereen!

Conceptuele groeten
Vicky

 
15/08/2023 15:40
image

CREËER SOLID SURFACE TOEPASSING

Interieurplannen voor uw thuis of zaak? Contacteer ons vrijblijvend en laat ons meedenken.

MEER INFORMATIE? CONTACT OPNEMEN