Ontdek de Magie van Op Maat Gemaakte Solid Surface Wastafels!

Een badkamer komt tot leven met een centraal geplaatste Solid Surface wastafel. Waarom genoegen nemen met standaard, als je met een op maat gemaakte wastafel zowel elegantie als functionaliteit binnenhaalt?

 

Heeft jouw badkamer unieke afmetingen? Moet de wastafel perfect passen bij het interieur, zowel qua vorm als kleur? Solid Surface gaat de uitdaging aan en creëert een uniek stuk dat naadloos aansluit bij jouw beoogde stijl, ongeacht de ruimte, de indeling, of de grootte.

 

Dompel jezelf onder in de wereld van op maat gemaakte Solid Surface! Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de perfecte badkameroplossing.

 

Wat maakt een Solid Surface wastafel zo bijzonder?

Onze wastafels bestaan uit Solid Surface.  Dit  homogene materiaal, vervaardigd uit polyesterhars, minerale vulstoffen en kleurdragers, combineert de voordelen van synthetische materialen met de natuurlijke pracht van steen. Het resultaat? Een op maat gemaakte wastafel die lijkt op marmer en graniet, maar lichter en duurzamer is.

 

Verschil tussen kunststof en Solid Surface wastafels.

Vaak wordt gedacht dat kunststof en Solid Surface wastafels hetzelfde zijn. Niets is minder waar. Hoewel Solid Surface als ‘duurzame kunststof’ wordt bestempeld, zijn er belangrijke verschillen. Kwalitatief is Solid Surface superieur; het behoudt zijn kleur en raakt niet beschadigd door krachtige schoonmaakmiddelen.

In tegenstelling tot kunststof is Solid Surface een homogeen materiaal. Het bestaat niet uit meerdere lagen en biedt veel voordelen, zoals de mogelijkheid om het te zagen, schuren en polijsten zoals elk hardhouten product. Bovendien is Solid Surface niet poreus, terwijl sommige kunststoffen dat wel zijn. De niet-poreuze eigenschap voorkomt dat bacteriën en schimmels zich hechten aan het oppervlak.

 

Meerdere Solid Surface wastafels, één harmonieus geheel.  Wastafels die passen bij jouw interieur.

Een waskom in de badkamer is niet alleen trendy maar geeft ook een warme sfeer. Met een Solid Surface waskom ben je verzekerd van topkwaliteit. Het materiaal is sterk en duurzaam, waardoor onze waskommen er jarenlang als nieuw uitzien. Ideaal voor hotels en horecagelegenheden die niet constant hun sanitair willen vervangen. En als er onverhoopt toch beschadigingen ontstaan herstellen we die moeiteloos.

Solid Surface is verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Kies je voor  een natuursteenlook of voor een klassieke marmeruitstraling? Liever een effen of pastelkleur? De beschikbare kleurkeuzes zijn bijna oneindig. Samen creëren we de perfecte wastafel die past bij jouw wensen.

De gekozen kleur blijft stralend, zelfs als jouw Solid Surface product in de zon staat.

 

Snel en eenvoudig schoonmaken met Solid Surface wastafels.

Solid Surface wastafels zijn snel schoon te maken. Het materiaal heeft een glad oppervlak en is niet poreus, waardoor water of vuil niet doordringt. Dit maakt het oppervlak ondoordringbaar voor bacteriën, zelfs in een vochtige badkamer. Een nat doekje met zeep is voldoende om ons op maat gemaakte Solid Surface wastafelblad schoon te houden.

De wastafels zijn kleurvast. Ze verkleuren niet, zelfs niet door bijtende vloeistoffen of sterke schoonmaakmiddelen. Of je nu kiest voor een van de meer dan 100 beschikbare kleuren, jouw wastafel blijft jarenlang prachtig.

 

Belangrijke voordelen:

  • Niet-poreus: Bacteriën hechten zich niet aan het oppervlak van de wastafel.
  • Kleurrijk: Verkrijgbaar in elke gewenste kleur en korrel.
  • Duurzaam: Op maat gemaakte wastafels van Solid Surface gaan lang mee.
  • Naadloos: Geen silicone van toepassing
  • Mogelijkheden: eindeloos 🙂

 

Wil je de mogelijkheden ontdekken? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en geef je badkamer de luxe en functionaliteit die het verdient!

Contacteer ons hier vrijblijvend.

 

 

24/10/2023 12:08
image

CREËER SOLID SPACES

Interieurplannen voor uw thuis of zaak? Contacteer ons vrijblijvend en laat ons meedenken.

Integer molestie aliquet nibh id volutpat. Suspendisse nec mi eget ex fermentum condimentum et ut justo. Quisque ut volutpat nulla. Aenean eget lobortis ante, quis scelerisque purus. Duis ullamcorper rhoncus libero quis convallis. Fusce pretium risus ut dui pretium, ut mattis augue venenatis. MEER INFORMATIE? CONTACT OPNEMEN