Een solid surface badkamer: hygiënischer wordt het niet!

Pellentesque nulla sem, auctor ullamcorper mattis sollicitudin

Corona heeft een impact op het persoonlijke en professionele leven van elk van ons. Je moet van thuis uit werken, bent technisch of economisch werkloos of ligt in het slechtste geval ziek in je bed. Bij GF Concepts werken we verder, met het grootste respect voor de opgelegde maatregelen.

Geen klagers op de werkvloer

Het is een hele uitdaging om virtueel of via online communicatiemiddelen een keuken of badkamer uit solid surface aan de man of vrouw te brengen. Maar hé, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje, en klagen staat sowieso al niet in het GF-woordenboek.

Levendig op papier

Gelukkig zijn onze ontwerpers – schouderklopje voor mezelf ? – heel goed in ideeën en concepten levendig op (virtueel) papier te zetten. Zo krijgen onze klanten ook in coronatijden een beeld van hun keuken of badkamer uit solid surface.

Leuk om thuis te doen

Ik lees op sociale media dat het voor mensen almaar moeilijker is om leuke tijdsbestedingen te vinden. Wel, als je overweegt om een nieuwe keuken of badkamer te laten plaatsen, dan kun je zelf eens een 3D-model maken. Het enige wat je nodig hebt is inspiratie, een meetlat, een schaar, wat lijm en – afhankelijk van hoe goed je met een schaar overweg kunt – enkele kartonnen dozen.

Niet inhouden

Toen ik nog interieurarchitectuur studeerde, was dit een van mijn favoriete bezigheden. Zodra ik het karton voelde en de lijm rook, kwamen de ideeën vanzelf. Het resultaat was soms een erg originele keuken of badkamer die helaas praktisch niet haalbaar was. Maar dat was niet erg, want die concepten werkten inspirerend en droegen zo onrechtstreeks bij tot de unieke realistische concepten die ik op papier zette. Met andere woorden: laat je dus maar eens gaan!

Met plezier handen wassen

Je handen wassen is een van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Ik ben zelf nogal een handenwasser, dus voor mij is die maatregel geen aandachtspunt. En ook niet voor mensen die een GF-badkamer uit solid surface hebben. Want wij maken van handen wassen een plezier. En van baden en douchen trouwens ook.

Kansloze bacteriën

Zo’n solid surface badkamer is helemaal op maat gemaakt en superhygiënisch. Solid surface is een onderhoudsvriendelijk topproduct dat je naadloos kunt verlijmen. Zo krijgen vuil en bacteriën geen kans om zich in de naden te ‘verstoppen’. Die eigenschappen maken van solid surface ook een populair materiaal voor spoelbakken, tabletten, douches en andere toepassingen in ziekenhuizen.

Dikke merci

Nu we het over ziekenhuizen hebben: ik wil graag alle mensen bedanken die actief zijn in de zorgsector en dag en nacht in de weer zijn om patiënten de nodige zorg en aandacht te geven. En ook een dikke merci aan iedereen die klaarstaat om anderen te helpen in deze speciale tijden!

Conceptuele groeten
Vicky

PS Heb je ondanks de lijm, schaar en kartonnen dozen geen inspiratie voor een keuken of badkamer uit Solid Surface? Dan staan we voor je klaar om telefonisch of via digitale communicatiemiddelen jouw ideale keuken of badkamer te bespreken. Neem dus gerust contact met ons op. Langskomen in onze toonzaal kan voorlopig niet vóór 5 april.

30/04/2023 15:41
image

CREËER SOLID SURFACE TOEPASSING

Interieurplannen voor uw thuis of zaak? Contacteer ons vrijblijvend en laat ons meedenken.

MEER INFORMATIE? CONTACT OPNEMEN